Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii de calcat Delight in Bucuresti
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Daca ai un stil de viata aglomerat sau urasti gandul de a calca, Calcatorie Delight este aici pentru a va ajuta. Echipa este formata din oameni profesionisti si de incredere.

Aria noastra de acoperire este in Bucuresti dar si in localitatile periferice ale acestuia.

Programul nostru de lucru este de la 8:00-20:00. Putem colecta si livra fie de la dumneavoastra de acasa,fie de la locul de munca, transportul este GRATUIT!

Toate articolele de imbracaminte sunt calcate de mana, pastrate in siguranta si infasurate in huse de polietelina ca sa ajunga in perfecta conditie la dumneavoastra.

Pentru confortul dumneavoastra serviciul nostru de calcat este valabil de luni pana sambata.

Problema calcatului ne-a determinat sa montam o echipa profesionista care sa lucreze pentru dumneavoastra. Am observat, din viata de zi cu zi, cat de mult timp iti ia sa calci rufele si la final sa-ti dai seama ca nu s-au calcat bine.

CalcatorieDelight a fost deschisa pentru a va face viata mai usoara. Lasati-ne pe noi sa va ajutam ca dumneavoastra sa aveti mai mult timp la dispozitie.

Va oferim servicul nostru de calcat rapid si eficient scutindu-va de timpul irosit si stres. CalcatorieDelight are o echipa serioasa si devotata pentru a va oferi un serviciu de calitate.

Garantam calcarea hainelor intr-un mediu curat, non-fumator. Daca la returnare unui articol va prezenta urme de degradare datorita serviciului nostru, vom plati produsul la pretul din magazin.

Preocuparea noastra principala este aceea de a mentine profesionalismul la cotele cele mai inalte, astfel incat dumneavoastra, clientul nostru, sa fiti mereu multumit.

Pentru mai multe detalii si comenzi intrati pe www.calcatoriedelight.ro
Din Gura in Gura